Rodzaj zamówienia: 
Dostawy
Zamawiający: 
Zakład Przetwórstwa Owoców i Warzyw „Vortumnus" Sp. z o.o.
Opis przedmiotu zamówienia: 

Przedmiotem zamówienia jest  dostawa następujących środków trwałych:

  • droga podawania produktu z wyparek cookerev do zbiorników buforowych - 1 kpl.
  • stacja do napełniania mini tanków aseptycznych z dwoma stanowiskami- 1 kpl.
  • instalacja półautomatyczna do mycia, sterylizacji i presuryzacji minitanków - 1 kpl
  • pektyniarka - 1 kpl.
  • CIP dostosowanie do standardów - 1 kpl
  • CIP wydz. Jabłka Prażonego -1 kpl
  • droga podawania produktu z wyparek sterylizacji - 1kpl

Szczegółowe informacje  dotyczące   zakresu przedmiotu zamówienia zainteresowani mogą uzyskać: Mariusz Wójcik, tel. kom.  604220722, tel. stac.  13 449 13 00, e-mail:  mariusz.wojcik@vortumnus.pl

 

Kod CPV: 
42221000-8
Warunki udziału w postępowaniu : 

Do udziału w postępowaniu dopuszczeni zostaną oferenci:

  1. posiadający uprawnienia do występowania w obrocie prawnym, oraz uprawnienia niezbędne do wykonania uprawnionych prac lub czynności zgodnie z wymaganiami ustawowymi,
  2. będący w sytuacji finansowej gwarantującej dobrą jakościowo i terminową realizację zadania,
  3. posiadający do dyspozycji odpowiednio wykwalifikowany personel zatrudniony na stałych umowach o pracę umożliwiający dostawę i montaż urządzeń.
  4. w stosunku do których nie wszczęto postępowania upadłościowego lub układowego.

Ocena powyższych kryteriów dopuszczających zostanie dokonana na podstawie złożonych oświadczeń podpisanych przez osoby uprawnione do reprezentowania oferenta zgodnie z dokumentem rejestrowym.

Termin składania ofert: 
poniedziałek, Maj 8, 2017 - 13:00
Miejsce składania oraz otwarcia ofert: 

Siedziba firmy: Lisów 179 , 38-242 Skołyszyn

Kryteria oceny ofert, ich znaczenie (waga) oraz opis sposobu przyznawania punktacji: 

Kryterium 1 - CENA NETTO

  • waga kryterium 90 pkt.
  • Sposób obliczenia: w ramach kryterium, najtańsza oferta otrzyma 90,00 punktów a pozostałym ofertom zostaną przyznane punkty (z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku) zgodnie ze wzorem:

      Pk1 =[(Cn / Cr) x 90 %] x 100

             gdzie:

  1. Pk1 – ilość punktów dla kryterium
  2. Cn – najniższa oferowana cena
  3. Cr - cena oferty rozpatrywanej

Kryterium 2  GWARANCJA

  • waga kryterium 10pkt.
  • Sposób obliczenia:w ramach kryterium oferta o najdłuższym oferowanym okresie gwarancji otrzyma maksymalną ilość10 pkt a pozostałym ofertom zostaną przyznane punkty (z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku) zgodnie ze wzorem:

            Pk2 =[(Gn / Gr) x 10 %] x 100

             gdzie:

  1. Pk2 - ilość punktów dla kryterium
  2. Gn – okres gwarancji oferty rozpatrywanej
  3. Gr - najdłuższy oferowany okres gwarancji

Liczba punktów za poszczególne kryteria zostanie zsumowana i będzie stanowić końcową ocenę oferty (Ok=Pk1 + Pk2). Oferta, która uzyska najwyższą ilość punktów zostanie uznana za najkorzystniejszą.

Termin wykonania zamówienia: 
poniedziałek, Kwiecień 30, 2018
Powiat: 
jasielski
Informacja na temat zakresu wykluczenia : 

W celu uniknięcia konfliktu interesów, zamówienie nie może być udzielone podmiotom powiązanym osobowo lub kapitałowo z zamawiającym. Przez powiązania kapitałowe lub osobowe rozumie się wzajemne powiązania między zamawiającym lub osobami upoważnionymi do zaciągania zobowiązań w imieniu zamawiającego lub osobami wykonującymi w imieniu zamawiającego czynności związane z przygotowaniem i przeprowadzeniem procedury wyboru wykonawcy a wykonawcą, polegające w szczególności na:

  1. uczestniczeniu w spółce jako wspólnik spółki cywilnej lub spółki osobowej,
  2. posiadaniu co najmniej 10% udziałów lub akcji,
  3. pełnieniu funkcji członka organu nadzorczego lub zarządzającego, prokurenta, pełnomocnika,
  4. pozostawaniu w związku małżeńskim, w stosunku pokrewieństwa lub powinowactwa w linii prostej, pokrewieństwa drugiego stopnia lub powinowactwa drugiego stopnia w linii bocznej lub w stosunku przysposobienia, opieki lub kurateli.
Warunki zmiany umowy: 

Nie przewiduje się.

Numer projektu: 
RPPK.01.04.01-18-0668/16